Ak218-Karla-Sabaka-atminas-03-0035
AtšifrējaKirmis
AtšifrējumsBagati bija mani saimnieki.
Pašim bija ari savs divstav nams Skolas ielā. Bija ari savs auto "Fiat". Nav zinams kur vini ta bija sadraudzejušies, mani saimieki. Viens krivs viens igaunis viens latvietis. Bet nelaimīgi ar viņi bija. Viņi bija homoseksualisti. Šo inversiju mēdz izskaidro ar zināmā smadzeņu daļā notikušu kļūmi jau indivīda embrionālās attistibas stadijā. Tātad šo iedzimto defektu nav iespējams izārstēt. Sievas nebija nevienam. Un no viņu uzvevedibas, lai cik ta bija uzmaniga smalka un piesardziga bija nonākuši ļaužu valodās. To laik te iznāca tads žurnal "Aizkulise" tas atklati par viņiem rakstija. Tad vēl te viņiem majās bija ieradusies uzraudzibas dienesta vīri, izdarija kratišanu dzīvoklī. Neko gan nebija atraduši tikai tādu kaitigu literaturu. Ari gultas tadas nepoarastas četrkantigas Tas ar bija vis. Tadu nerošanu viņi nevareja paciest te restoranā.
Bergfelds un Vāres nodeva restoranu trešam kompanjonam Bērziņam un atvadijas no "Alhambra". Aizbrauca uz jūrmalu un Majoros Lienes ielā atvēra lepnu pansionu?
KolekcijaKārļa Šabaka atmiņas