AtšifrējaKristīne Slišāne
Studentu dzīve. "Un daudz būs jaunības laimes un drosmes šai dzīvē, un sirsnīgas, vīrišķīgas draudzības, un dzejiskuma, un jaukuma un cīņas."
B. Gorbatovs
Jau gadu rakstu savu dienas grāmatu. Daudz svarīga un liela un daudzveidīga ir bijis šajā gadā. Pabeigta vidusskola un saņemta Mičurina augstskolas studenta apliecība. Viss rit normali. Jau šodien varu rēķināt, ka 1959. gadā pabeigšu institutu. Jāpabeidz. Vistuvākais uzdevums - sagatavoties kā nākas ziemas sesijai un nolikt eksamenus pēc iespējas labāk. Mazliet tālāk - izaugt un nobriest, lai jau te varētu likvidēt neatbildību. Viss kopā - iemācīties visu, ko var dot Mičurinska, lai atgrieztos savā pusē, kā nobriedis, pilnvērtīgs, noderīgs cilvēks.
Daudz daudz jāstrādā, jāatrod sava metode un jāsāk pa īstam. Viss ir iespējams, viss ļoti vienkārši.
KolekcijaLigitas Vucenas dienasgrāmatas