AtšifriejaLigaB
Atšifriejums1225,7134 Rg Madlienā / - -
Nakts pamāšu vārdi.
Vecs kungs, veca gaspaža piekūst kalnus kāpdami, tā lai piekūst nelaimes kas gar viņu plosās viņu muldinā, kas viņu rausta, nakts māte nakts pamāša. Guli jūras dibenā nesmīdini, nekaitini, nebrēcini. Ļauj gulēt cilvēka bērnam Dievs tēvs. Nelabais rīksti griež raudātāju ceļmalā Šaut priedīti, šaut eglīti, nešaut Dieva dēlu. Dievs tēvs nodzen dienas pagānu, puzdienas pagānu, atstājies no bērna miesas. Tev nav nekāda daļa dot svētam garam iekš tā gara, iekš tā vārda atstājies nost tu nešķīstais vellna gars. dod vietu tam svētam garam. Nāks Dieva dēls Dieva spēks, iegāzīs tevi dziļā jūrā. Melns vīrs iet pa ceļu melnu runci rokā tas nebīja melnais vīrs, tas bīj pats žēlīgais Dievs Kungs Jēzus Kristus palīdzi man iekš tā vārda Dievs atņem tu šim bērnam nelaimi no viņas šūpuļa ar dzelzu sūdu dakšām uzmest plānā lielā klajumā Pirmais pērkons kad pārnāks saper viņa nelaimi deviņos gabalos iekš tā vārda tā augstā Dieva Debesu tēvs kas tu dārgājs /sk. turp./
AtšifriejaLigaB
Atšifriejums1225,7134 /turp./1
Debesu tu mans radītājs, pestītājs svētais, tik tiešām un tik tur kā mans tēvs mūsu mammu sirdi mapos kaulos un viņa kreklis uz viņa muguras, kas uz manim ļaunas domas domā ļaunus vārdus runā lai pie viņa paša paliek ļaunas domas ļauni vārdi ļauni vārdi ļauni darbi. Dievs tēvs + Deevs dēls + Dievs svētais gars + Āmen.