Ak01-Adama-Purmala-dzivesstasts-01-0001
AtšifriejaIlze Ļaksa-Timinska
Lobuots2018-12-13 13:26:02
Atšifriejumsšis ta purva malā esot iebūvejies. nu lai ar tā paliek tā Lauris nosaka. Un dzīvoja Lauris savā vietā un un izmācīja savu dēlu Pāvilu savā amatā par Muižas traucenieku. sava tēva vieta. Un. Pāvils valdīja sava tēva māju tāpat par Muižas strādnieku taisīja. Muižai alus mucas un kublus un citus vajadzīgus traukus visu savu dzīves laiku. Un tad izmācija savu vecako dēlu. Juri savā amatā kalpo tas Muižai sava Tēva vietā un jaunākais Liberts tas bija par tās mājiņas zemes apstrādātāju Tā vecā. Pāvila māja bija divi mazi kambarīši ar zemaām mazām durtiņām un. augstiem durvju sliekšņiem, un tā istaba ar bij maza vairāk labības nevarēja ielikt kā vien četras gubas turpat
KolekcijaĀdama Purmaļa dzīvesstāsts
Vīneibys#LFK Ak-1-1