Ak01-Adama-Purmala-dzivesstasts-01-0070
AtšifriejaIlze Ļaksa-Timinska
Atšifriejums71.
un iemu arvien uz priekšu un redzu salacu leja un tur palejā vienu māju tapati laikam irr pēcas māja un iemu tai māja iekša un neviena cilvēka arr vairāk, nebija māja ka saimniece vien jo saimniece ar saccija kad vissi aizgājuši baznica. un nu es lūdzu saimniecei un sacciju lūgtu saimniec pārceļāt mani pāri salaca ta saimniece saka es būtu labprāt gājusi bet man nav ne viena kas pie bērniem piestāv, pa, pa es saukšu to lielāko bērnu un izaicinaja tos bērnusāra pagalma lai stāvot tur pat kāmert viņņa atpakkaļ nākot, un ta naca ta saimniece līdz un. nu kāpam laiva un pārveda
KolekcijaĀdama Purmaļa dzīvesstāsts