Ak01-Adama-Purmala-dzivesstasts-01-0022
AtšifriejaIlze Ļaksa-Timinska
Atšifriejums23.
reiz pie mācitaja pie pārklausinašanas, Nuķķa pus=muiža pie Mācitaja-Beikmaņa. tad man māja ar vien skubinaja lai tik mācoties uzcītigi, vaj tad būs būt labbaki kad sķesteris būs vest rīja un likt uz piestu un tad kult ar šagariem vai tad ne būs būt kauns.
Ta stāstija ar vien kad škesteris nākot. Mācitajam līdz un tad tos bērnus kas nemākot ta kuļļot un ta man bij bailes mācijos gan tad dužigi.
Bet nu vedd pie mācitaja trīs bērni abbas mannas māsas kas irr jau bijušas priekša un es nu pirm reiz, un nu man tik gauži bailes no Mācitaja ne zinnu ka nu izdosies,
KolekcijaĀdama Purmaļa dzīvesstāsts